A fémhálós irodaszer családot az esztétikus megjelenés és praktikus használhatóság jellemzi. Minőségi fémhálós irodaszerek kedvező áron. A fémhálós irodaszerek soha nem mennek ki divatból. Évek óta nagy divatja van a fémhálós irodaszereknek, ami leginkább annak köszönhető, hogy tartósak, dekoratívak és könnyű őket használni. A fémhálós irodaszerek már nem csak az munkahelyen népszerűek, egyre több helyen lehet találkozni velük a modern háztartásokban is, esztétikus megjelenésük vonzza a tekintetet. Nézd meg az összes fémhálós irodaszert, együtt jobban mutat. Egyedi jellegüknél fogva mind a munkahelyi, mind az otthoni íróasztal hasznos és tartós kiegészítői lehetnek. Legyen szó akár egy irodáról, akár egy vállalat adminisztratív részlegéről, a fémhálós irodaszerek nélkülözhetetlenek. Fedezd fel a fémhálós irodaszer család teljes kínálatát.

Fémhálós irattartó papucs, mely különböző iratok tárolására alkalmas. Irodában és otthonunkban egyaránt sok olyan apróságra van szükség, melyek hiányát szinte csak akkor érezzük, amikor szükség van rájuk.

A fémhálós irattartó papucs dokumentumok tárolására és rendszerezésére használatos. Elegáns, tartós és esztétikus. A fémhálós irattartó papucs a prospektusok és iratok ideális tárolóhelye. Elegáns, kiváló minőségű, fémhálós kivitelű, közkedvelt termék. Esztétikus, bármely környezetbe beleillik, az iroda mutatós és tartós kiegészítője. Prospektusok, iratok, árajánlatok, magazinok és újságok tárolására és rendszerezésére alkalmas.

A fémhálós irattartó papucs a fémhálós irodaszerek egyik legnépszerűbb tagja. A fémhálós irattartó papucs szétszerelt állapotban kapható, könnyedén összeépíthető. A fémhálós irattartó papucs fekete és ezüst színben kapható.

  • Iratcsoportosításra és tárolásra használt fémhálós irattartó papucs
  • Fémhálós kivitelű irattartó papucs az A/4-es méretű iratok tárolására alkalmas
  • A fémhálós iratpapucs tárolási kapacitása kb. 850 lap
  • A fémhálós irattartó papucs gerincvastagsága 10 cm
  • ívelt formatervezésü fémhálós iratpapucs

Vásárold meg most egyszerűen, akár regisztráció nélkül.

Fémhálós irattartó papucs
Caption